Functietitel
Televisie
Wat houdt de functie in?

De vernieuwde Velser Omroep Stichting (RTV Seaport) zoekt makers die willen ontwikkelen, initiatief nemen en lokaal betrokken zijn. Er zijn verschillende rollen waarin je aan de slag kunt; camerawerk, monteren, redactiewerk, presentatie of interviewen. Gebrek aan ervaring is geen probleem, we nemen je graag in de praktijk mee. Bij de vernieuwde omroep kun je begeleiding krijgen, ervaring opdoen in de praktijk, en vaardigheden ontwikkelen.

Over RTV Seaport

RTV Seaport is de nieuwsbron van Velsen. Samen met ruim 50 vrijwilligers maakt RTV Seaport content voor radio, televisie en internet. We zijn een vrijwilligersorganisatie waarin iedereen zich gepassioneerd inzet voor de nieuwsvergaring in de gemeente Velsen en omgeving.

Video's kunnen ingezet worden op de online nieuwswebsite, of op de televisiezender.

RTV Seaport produceert verschillende soorten content in de onderwerpen sport, politiek, cultuur, recreatie en educatie. Daarbij staan we in hecht contact met de lokale bevolking en initiatieven.

Ben jij iemand die?

  • Betrokken is bij wat er gebeurt in Velsen
  • Sterk is voor of achter de camera
  • Denkt in beelden
  • Leuke ideeën heeft en deze ook wil uitwerken
  • Initiatief neemt
  • Goed zelfstandig kan werken
  • Verantwoordelijkheid durft te nemen
  • Minstens één dagdeel in de week beschikbaar is
Wat bieden we?

RTV Seaport is een plek om jezelf te ontwikkelen. Hier kun je ervaring opdoen, nieuwe skills leren en jouw ideeën uitvoeren. De ideale manier om praktijkervaring op de doen in de media! Het maakt daarbij niet uit of dit je hobby is, of dat je verder wilt komen in de media. Er zijn tal van voorbeelden van RTV Seaport-medewerkers die naast hun vrijwillige rol ook op professioneel niveau hun werk uitvoeren. Daarin bieden we je professionele kennis en begeleiding. Ook worden er regelmatig workshops gegeven door mensen uit het vakgebied.

Bovendien bieden we je de ruimte om je eigen ideeën uit te werken. Wil jij je helemaal verdiepen in de lokale politiek, heb je een leuk idee voor een wekelijks televisie programma, of wil je aan de slag als vlogger? Het kan allemaal!

Het gaat om een functie op vrijwillige basis. Vrijwillig betekent echter niet vrijblijvend. Als we afspraken maken, gaan we er van uit dat je deze nakomt.

Contact

Heb je interesse of wil je meer informatie? Stuur dan een mail met wat informatie over jezelf naar redactiecoördinator Sabrina Koster via s.koster@rtvseaport.nl. We zien het graag als je eerdere producties kunt laten zien.

Dienstverband
Deeltijds, Vrijwilliger
Close modal window

Bedankt voor het reageren op deze functie. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!